Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A beruházás során terminálbővítésre kerül sor, ennek során az utasforgalmi csarnokot és azon belül a biztonsági ellenőrzés területét bővítik. Új berendezéseket helyeznek üzembe az előbb említett területen, így már majd a nagyobb elektronikai eszközöket sem kell kipakolni a kézipoggyászokból.

Ennek köszönhetően rövidülnek majd a sorban állási idők, az utasok gyorsabban át tudnak majd haladni a tranzitterületre. Mindez azt eredményezi, hogy 10 százalékkal nő a terminál hasznos alapterülete.

A fejlesztésekre az adott okot, hogy a debreceni reptérről induló és érkező járatok száma megemelkedett, így az utasforgalom is növekedett.

Az építési munkálatok nem zavarják majd a reptér megszokott működését.

Álláskeresés

A jelenleg meghirdetett debreceni állásokat itt találjuk. Ha lakhelyünk szerint máshol keresnénk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha még csak most gondoltunk először arra, hogy rátaláljunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala