Munkavállaló-barát fejlesztés Környén

2018. február 07. Forrás: mti.hu, Profession.hu

Hasznos: - + Nyomtat

A dolgozók étkezését megoldó étkezdét és logisztikai csarnokot adott át a Transintertop Kft. Környén.

Önnek ajánlott állások

A nemzetközi szállítmányozással foglalkozó Transintertop Kft. új logisztikai csarnokot, egy étkezdét és egy benzinkutat adott át Környén.

Az összesen másfél milliárd forintos beruházással 15 ezer négyzetméterre nőtt a cég raktárainak területe, mivel az új, 5000 négyzetméteres magasraktár 10 ezer raklapnyi árut képes befogadni.

A cég a már meglévő, 60 ezer literes üzemanyag-tároló kapacitását egy új, 120 ezer literes töltőállomással bővítette. A vállalat saját járművein kívül később szerződött partnerek is használhatják majd a benzinkutat.

Mivel a Transintertop Kft. környei telephelyén és környéken nem volt megfelelő étkezési lehetőség az alkalmazottak számára, így a cég egy étkezdét is létesített, amit a vállalkozás alkalmazottai mellett bárki más is igénybe vehet.

A Transintertop Kft. magyar tulajdonú családi vállalkozás, alkalmazottainak létszáma meghaladja a 300-at, közülük 180 kamionsofőrként dolgozik. Az étterem különlegessége így, hogy igény szerint hidegsokkolásos eljárásnak vetik alá az ételeket, hogy azok 3-4 napig frissként fogyaszthatóak legyenek, ami nagyon kedvező a folyamatosan úton lévő kamionsofőrök számára.

Álláskeresésünk során érdemes megnéznünk a Környén meghirdetett állásokat.

Böngésszük át a Komárom-Esztergom megyei hirdetéseket.

Nézzük meg a szállítmányozás, logisztika területén országszerte és a megyében kínálkozó lehetőségeket is.

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu