Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Letették a debreceni BMW-gyár alapkövét, a beruházásnak köszönhetően a tervek szerint 150 ezer gépkocsit állítanak elő éves szinten a gyárban.

A debreceni gyár különleges, mivel ez lesz az első a cégnél, ami kizárólag elektromos autókat fog gyártani. Ráadásul a beruházás világszinten is mérföldkő, mivel ez lesz az első teljesen karbonmentes autógyár a világon.

A BMW-gyár Debrecenben várhatóan 1000 embert fog majd foglalkoztatni.

Álláskeresés

A jelenleg meghirdetett debreceni állásokat itt találjuk, amikből a BMW Group nyitott pozícióiért kattintsunk ide.

Ha lakhelyünk szerint máshol keresnénk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha még csak most gondoltunk először arra, hogy rátaláljunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

 

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala