Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Vajda-Papír 22 éve alakult családi vállalkozásként, a cég a mostani fejlesztésével háromszorosára növeli az alappapírgyártási kapacitását. Az új alappapírgyártó-gép a vállalat nemsokára átadásra kerülő gyáregységének fő eleme lesz. Mit tud a világszínvonalú papírgép? Óránként 10 tonna, évente pedig 80 000 tonnányi, 5,6 méter széles alapanyag-tekercs előállítására képes, ami azt jelenti, hogy biztosítja a társaság önellátását alappapírból.

A cég kapacitása ezzel az eddigi 35 ezer tonnáról 115 ezer tonnára emelkedik dunaföldvári gyárában, így a vállalat külpiaci terjeszkedése még biztosabbá válik. A magyarországi értékesítés mellett a vállalat higiéniai papírtermékeit már most is a világ több mint 30 országába szállítják.

A cég 16 milliárd forint értékű gyárberuházása 600 munkahelyet véd meg és 50 új munkahelyet teremt.

Álláskeresés

Ha Pest megyében keresünk állást, böngésszük át ide kattintva a hirdetéseket.

Ha még nincs tapasztalatunk egyáltalán a munka világában, de szeretnénk már elhelyezkedni, ezeket az állásokat böngésszük át.

Ha pedig lakhelyünk szerint máshol keresnénk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Időről-időre frissítsük önéletrajzunkatés töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

A magyar gyáriparba jelenleg is számos területen keresnek dolgozókat országszerte, és egyértelműen megállapítható az is, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nyelvismeret szerint keresnénk:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

- nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala