Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A felkészülésre mindig érdemes kellő időt szánni, ezt a munkánk során már biztosan megtapasztaltuk. Cikkünkben azokat a kérdéseket gyűjtöttük össze, amelyekre minden bizonnyal számíthatunk egy következő vezetői állásinterjún.

Nézzük ezeket magyarul és angolul egyaránt!

1.) Mutassa be vezetői módszereit! / Describe your leadership style.

2.) Az alkalmazottak miként vélekednek Önről? / How would the people who work for you describe you?

3.) Milyen tulajdonságok jellemzik a hatékony/eredményes vezetőt? / What makes an effective leader?

4.) Mit élvez legjobban vezetői feladatkörében? És mit legkevésbé? / What do you enjoy most about being a leader? Least?

5.) Mit gondol, mi a legnehezebb a vezetői feladatkörben? / What have you found be the most difficult aspect of being a leader?

Várható kérdések az állásinterjún

6.) Mit nevezne meg egy csapat sikerének legfontosabb tényezőjeként? / What would you say are the factors most critical to be team success?

7.) Mi egy csapatvezető legfontosabb feladata? / What is your most important role as a team leader?

8.) Kik a legnehezebben kezelhető munkatársak az Ön szemszögéből? / What type of employees do you find the most difficult to manage?

9.) Mutassa be azt a vezetői helyzetet, amelyet a legnehezebben tudott megoldani! / Describe a leadership situation, which the most difficult was to overcome.

10.) Milyen módszereket alkalmaz annak érdekében, hogy a többieket a legjobb munkavégzésre sarkallja? / What do you do to encourage others to do their best?

Érdemes felkészülni a fentiekre, ne sajnáljuk erre az időt. Emellett szánjuk ezekre a beállításokra néhány percet, hogy mindig első kézből értesülhessünk a legfrissebb nekünk való állásokról: kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra itt, iPhone-ra itt.

De ne álljunk meg ezeknél, keressünk álláslehetőségeket személyre szabott beállításaink alapján is.

 

 

Készítette: Posta Renáta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: álláskeresés, álláshirdetés, munka, fizetés, karrier, szakma