Cégvezetés, Menedzsment állások, munkák

61 db találat
 • Megfelelési tanácsadó

  Budaörs és Budapest VIII. kerület
  eljárások, szabályzatok készítése és/vagy véleményezése, az eljárások érvényesülésének nyomon követése és ellenőrzése, a társaság által végzett tevékenység jogszabályoknak, a társaság célkitűzéseinek, belső szabályzatainak, értékeinek és elveinek, továbbá a.
 • Production Leadership Trainee

  2730 Albertirsa, Dózsa György utca 29.
  During this 24 months program the Trainee will experience the work at all departments (also abroad) Practice our toolkit to ensure expected quality and on-time delivery of products, minimize waste Gain stable understanding of our products and technic.
 • Marketing munkatárs

  1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.
  Marketing stratégia és terv kialakítása Offline és online marketing megjelenések tervezése, beállítása és nyomonkövetése Social media marketing kampányok tervezése, megvalósítása Social media megjelenés, kommunikáció tervezése, megvalósítása
 • Gazdasági és pénzügyi igazgató

  XIV. ker.Fogarasi út 3.
  Felelősségi körébe tartozik a Társaság gazdasági folyamatainak koordinálása, a pénzügyi analitika elkészítésé; a Társaság fejlődési stratégiájának kidolgozása, megvalósítása és továbbfejlesztése, a gazdasági és pénzügyi mutatók monitorozása A Társaság gazdasági és.
 • Process manager

  1027 Budapest, Ganz utca
  A vállalat működésének, folyamatainak részletes elemzése és ellenőrzése a jogszabályoknak, belső szabályzatoknak és céloknak megfelelően, és ezek folyamatos nyomonkísérése, frissítése, A vizsgált folyamatokkal kapcsolatos megállapítások, ajánlások tétele, valamint.
 • Termelési igazgató helyettes

  Nyírbátor
  Baromfifeldolgozás termelési folyamatának irányítása, szervezése Vágóhídi technológia betartatása, jó minőségű termék előállítása Élelmiszerbiztonsági követelményeknek való megfelelés biztosítása
 • Junior sales manager

  Rugalmas munkavégzési hely
  Eleged van a monoton feladatokból? Nem látsz előrelépési lehetőséget a jelenlegi munkahelyeden? Bármennyit dolgozol mindig ugyanannyi a fizetésed? Nem tudsz kijönni a fizetésedből a hó végégig? A válság elérte a munkahelyed és elveszítetted az állásod?Ha bármely kérdésr.
 • Head Of Country Finance

  Budapest
  The Head of Finance reporting directly to the Country General Manager and has a dotted line to the Senior Director Finance EMEA (Europe, Middle East, Africa). The Head of Finance is responsible for managing and planning the following areas A.
 • Gazdasági vezető

  7631 Pécs
  Vállalati-gazdasági folyamatok koordinációja, pénzügyi elemzések elkészítése, stratégia kialakítása, megvalósítása, monitorozása, rendszeres fejlesztése Pénzügyi terület irányítása, fejlesztése, likviditás menedzsment, követeléskezelés felügyelete Napi fol.