Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Több területen évek óta súlyos munkaerőhiánnyal küzdenek a munkáltatók. Egész évben folyamatosan indulnak felnőttképzések, annak érdekében, hogy javuljon a helyzet. Tisztában kell lennünk vele, hogy a szakemberhiány folyamata megállítható, sőt visszafordítható is lehet.

Ma már saját háztartásunkban is gyakran érezhetjük, a jó szakmunka hiányának hátulütőit. Amikor egy felújítást szeretnénk végezni, vagy akár épp elromlott valami az otthonunkban, sokszor szembesülünk azzal, hogy nem találunk megfelelő szakembert ezen feladatok elvégzésére. Nem meglepő, amikor hónapokat kell várni arra, hogy minőségi munkát és segítséget kapjunk.

A vállalatoknál egy megbízható szakember egy igazi kinccsel ér fel. Aki szorgalommal és megfelelő szaktudással végzi feladatait, azt a munkáltatók megbecsülik. A megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező szakmunkás meghatározó értéket képvisel a vállalatok hatékony működésében.

Szakemberekre mindig szükség van

Hiányszakma jelenleg Magyarországon:

- gépi forgácsoló

- ács

szerszámkészítő

- asztalos

- ipari gépész

- festő- mázoló

- tapétázó

- szociális gondozó és ápoló, gyakorló mentőápoló, gyakorló ápoló

- szoftverfejlesztő

- hegesztő

- épület- és szerkezetlakatos

- elektronikai műszerész

- központifűtés- és gázhálózat rendszerszerelő

- logisztikai és szállítmányozási ügyintéző

- gépgyártástechnológiai technikus

- elektronikai technikus

- pék

- lovász

- eladó

- kereskedő

- erdészeti szakmunkás

Ezen felsorolt munkák között a Profession.hu-n számos munkalehetőséget találhatunk. A precíz hozzáállás, a rugalmasság és az alkalmazkodó készség mind olyan tényezők, melyek nagyban hozzájárulnak a rövid időn belüli elhelyezkedésünkhöz. 

Sokszor érezzük azt pályafutásunk során, hogy nem vagyunk jó helyen. Higgyünk önmagunkban és képesek leszünk változtatni. Legyen bátorságunk kitanulni egy olyan szakmát, amelyben nemcsak mi érezzük jól magunkat, de jó célokat is szolgálunk ezzel. Ha van lehetőségünk eldönteni. hogy valójában mivel szeretnék foglalkozni, ne csak szakmát válasszunk, hanem egy hivatást is, amit szívvel-lélekkel tudunk csinálni.

Amennyiben már rendelkezünk szaktudással, ide kattintva megszerkeszthetjük modern, figyelemfelkeltő önéletrajzunkat. Ezen a héten több, mint 4000 állás közül választhatnak a középfokú végzettséggel rendelkezők:

Szakmunka: több mint 3000 álláslehetőség

Fizikai, segéd, betanított munka: több mint 1000 álláslehetőség

Gyártás, termelés: több mint 1000 álláslehetőség

Szállítás, beszerzés, logisztika:  több mint 500 álláslehetőség

Nézzünk szét a lehetőségek között, és jelentkezzünk minél több helyre!

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala