Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Akár csoszogunk, surranunk, totojázunk, vagy éppen kapkodjuk a lábainkat, egy szemfüles ügyfél könnyedén kiolvashatja a járásunkból, hogy milyen a személyiségünk és milyen velünk együtt dolgozni. Éppen ezért, érdemes felismernünk és odafigyelnünk arra, hogy hogyan is sétálunk.

Az Andalgó

Ez a típus nem siet sehova, ráérősen ballag, és sokkal fontosabbnak tartja, hogy jelen legyen az adott pillanatban, semmint, hogy valahova rohanjon. Szívesebben nézelődik, elveszve környezetének apró részleteiben. Mindenben hajlamos meglátni egy új ötletet, mindenből inspirálódik. Sokkal fontosabb számára maga az út, semmint a cél, ahova el kell jutnia.                

Kreatív személyiség, akire mindig számíthatunk, ha valami friss, új ötlet kell egy projekttel kapcsolatban, ugyanakkor sokszor könyvelik el őket szétszórtnak, illetve olyan valakinek, aki nehezen tartja a határidőket.

Amilyen a járásunk, olyan a munkastílusunk

A Lökdösődő

Állandóan rohanásban van, mindig siet valahova, éppen ezért mindenki csak az útjában van. Küldetése van, csak a cél lebeg a szeme előtt, és a legfontosabb számára, hogy azt a lehető legrövidebb idő alatt érje el. A hatékonyság a jelszava, mindenképpen elsőnek kell átérnie a célvonalon, még akkor is, ha útközben kihagy egy-két fontos mérföldkövet. Keményen dolgozó, realista, hatékony embernek tartja magát, de munkatársai szerint sokszor inkább száraz, sőt néha kifejezetten erőszakos.

A Telefonba Temetkező

Két legyet egy csapásra! – ez a jelmondata. Nem is tudná elképzelni a közlekedést anélkül, hogy közben ne válaszolna 3 emailre és ne írna meg 6 üzenetet. Egy másodpercet sem veszteget, ezért ahogy útra kel, már kapja is elő a telefonját, sőt, sokszor úgy is tervez, hogy „majd ezeket út közben megválaszolom.” Saját magát a multitasking (egyszerre több feladat ellátása) királyának tartja, közben munkatársai sokkal inkább látják magába fordulónak, másokat kizárónak, aki nem tudja elválasztani a munkát a magánélettől.

A Vonuló

A világot a saját színpadának tekinti, minden egyes séta egy újabb lehetőség a fellépésre. Végigvonul a közönség között, felméri a terepet és igyekszik újabb és újabb embereket bevonni a rajongótáborába. Pontosan tudja, hogy a megfelelő kapcsolatoknak köszönhetően előre juthat, így állandóan arra törekszik, hogy szélesítse és fentartsa a kapcsolati hálóját. Egyrészt valóban nagyon hasznos, ha széles az ismeretségi körünk, másrészt azonban azzal is számolnia kell ennek a típusnak, hogy az új, potenciális ügyfelek első ránézésre megbízhatatlannak és szerénytelennek könyvelhetik el.

A Cikázó

Mit neki a zebra, a piros lámpa! Sosem választja ugyanazt az útvonalat, egy kis kockázat és a meglepetés ereje mindig belefér. A változás jó! – ez a jelmondata. Csakis előre haladni, inkább cselekedni, semmint bármit is megbánni! Inkább választja a rövidebb utat, még ha az göröngyösebb is. Saját magát merésznek tartja, de a környezete inkább tekint rá simlisként, aki ugyan nagyot szakíthat, de a cél érdekében nem retten vissza attól sem, hogy letérjen a helyes útról.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Pályamódosítás