Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A főnök szakértelme a legfontosabb az alkalmazottaknak – derült ki a Profession.hu egy korábbi, nem reprezentatív kutatásából, melyben annak járt utána, hogy milyen az ideális főnök.

Érdekes, hogy a munkavállalóknak legkevésbé a főnök által tanúsított empátia a fontos. A kreativitás és annak elismerése sem végzett rangos helyen az alkalmazottak preferencia-sorrendjében.

A kutatás a legbosszantóbb tulajdonságokat is vizsgálta. Ennek alapján kijelenthetjük, hogy a válaszadókat leginkább az zavarja, ha főnökük szakmailag alkalmatlan feladata elvégzésére. A férfiakat jobban bosszantja mindez, mint a nőket.

Összességében kiderült: a főnökök készségei és képességei elmaradnak az alkalmazottak elvárásaitól, és a legnagyobb hiányosságok az ösztönzés és az emberi kapcsolatok építése területén jelentkeznek.

Ilyen állások közül válogathat, aki főnök akar lenni

Íme a vezetői, igazgatói munkák!

- A Profession.hu-n ilyen álláshirdetéseket találunk az "igazgató" kulcsszóra. Részletek >>>

- Pénzügyi, gazdasági, illetve gyárvezetői pozíciót is hirdetnek.

- Osztályvezető lenne a közszférában? Ilyen állásokat is találhat!  

- Egyetemi végzettséggel és angol nyelvtudással rendelkező jelentkezőket várnak szinte az összes pozícióra.

Budapesten van a legtöbb állás, és ITT is érdemes körülnézni.

Külföldi pozíciót is hirdetnek. 

- HR-vezetőt, kereskedelmi és marketing igazgatót, pénzügyi-gazdasági,  illetve termelési igazgatókat keresnek a munkaadók.

Cégvezetőknek, ügyvezetőknek és interim menedzsernek is kínálnak állást.

- Vezetőképző programokra ITT jelentkezhetünk.

- Az összes vezetői pozíciót ITT találjuk.

Magas fizetést kaphatnak

28-szoros az eltérés a legmagasabb és a legalacsonyabb szintű munkakörök összjövedelmeinek átlaga között - derült ki a Trenkwalder és a Simconsult tavaly őszi közös felméréséből. A legmagasabb besorolású vezetői szinten - jelentős szórással - átlagosan 2,4 millió forintos alapbér járt.

Minél felsőbb szinten dolgozik valaki, a mozgóbér aránya az összjövedelmen belül annál magasabb: a vezetői besorolások esetében akár a 30 százalékot is meghaladja. (Miközben az alacsonyabb besorolási szinteken ez az arány mindössze 6-8 százalék.)

ÍME 7 TIPP, HA VEZETŐI ÁLLÁSINTERJÚRA KÉSZÜLÜNK!

Összeállította: Durbák Ildikó

Címkék: álláskeresés, állásajánlat, vezető, főnök, menedzser