Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A tavalyi évhez képest megkétszereződött, azaz összesen 2,4 milliárd forintra emelkedett a Tanyafejlesztési Program keretösszege a 2019-es évben.

A program hétéves működése során már közel 2000 pályázat részesült pozitív elbírálásban. A pályázatoknak ez több mint 8,9 milliárd forint megítélt támogatást jelentett eddig.

Magyarországon jelenleg mintegy 300 ezer ember él külterületeken, azaz aprófalvakban, zártkertekben vagy tanyákon, az ő életkörülményeik javítására indult el 2011-ben ez a program.

Támogatás a mezőgazdaságnak


A most aktuális pályázati felhívásokra a támogatási kérelmeket január 28-tól lehet kitölteni a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. honlapján, a véglegesítésre és a benyújtásra pedig február 4-től február 11-ig tartó időszakban van lehetőség.
    
A pályázati kiírásban közel 200 millió forint jut a települési és térségi fejlesztések támogatására és közösségi fejlesztésekre, valamint 650 millió forintot különítettek el a tanyagazdaságok indítására és fejlesztésére azok számára, akik mezőgazdasági tevékenységet szeretnének indítani. Továbbá 320 millió forintot biztosítanak a tanyai lakó- és vagyonbiztonságot szolgáló egyéni fejlesztésekre, azaz például a tanyaépületek felújítására is.

A mezőgazdaság, környezet területén meghirdetett állásokat ide kattintva tudjuk átnézni.

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala