Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A gyárt új előkészítési üzemcsarnokkal bővítette a társaság a közel 10 milliárd forint értékű beruházásának keretében. A Continental Dohányipari Zrt. tavaly év elején kezdett bele a munkálatokba, a beruházás célja egy három szintes, szintenként 1800, összesen 5400 négyzetméter alapterületű üzemcsarnok kialakítása, amiben pedig modern géppark kap helyet.

A projekt utolsó fázisa szeptemberben kezdődik, amikor is a cég leállítja a még üzemben lévő hagyományos dohányvágat-előállítást is végző gyártósorát, és megkezdi a megmaradó elemek teljes korszerűsítését. Az új üzemet teljes egészében 2022 decemberében adják át. 

Ezt követően a gyár dohányvágat-előállítási kapacitása 25 százalékkal bővül, mivel a betelepített gépek a korábbiaknál jelentősen korszerűbb dohány-előkészítést tesznek lehetővé. A beruházás a társaság versenyképességét is növeli, ami egyúttal azt is elősegíti, hogy további munkahelyeket teremtsen a cég.

 A Continental Dohányipari Csoport magyar családi tulajdonban lévőbcég, ami jelenleg mintegy 700 dolgozót foglalkoztat. A céghez tartozik a szolnoki Dofer Dohányfermentáló Zrt. és a több mint 130 éves sátoraljaújhelyi dohánygyár is. Ezek mellett a cégcsoport Olaszországban, Németországban, Romániában és Szlovákiában is rendelkezik leányvállalatokkal.

Álláskeresés

A jelenleg meghirdetett sátoraljaújhelyi állásokat itt találjuk. Ha lakhelyünk szerint máshol keresnénk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha még csak most gondoltunk először arra, hogy rátaláljunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

 

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala