Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A cég kisebb telephelyről költözik át az új, 1500 négyzetméteres csarnokba, az Alba Ipari Zónába. Az Isoflex Kft. 2007-ben alakult családi vállalkozásként, profiljába tartozik a hőhíd, -rezonancia, -és zajmentes csőbilincsbetéteket gyártása.

Az Alba Ipari Zónában található hét cég, köztük az Isoflex Kft. is 2012-ben nyert közel 50%-os támogatást telephely-fejlesztéshez, illetve innovációs célokra. Elmondható, hogy a beruházás 50%-os Európai Uniós támogatást is kapott. A fejlesztés egy 3700 négyzetméteres telken zajlott, itt egy 1500 négyzetmétert meghaladó új üzemcsarnok került kialakításra.

A cég üzemében jelenleg 15 alkalmazott dolgozik, de folyamatosan bővítenek az igényeknek megfelelően.

Álláshirdetések

Ha Székesfehérváron keresünk állást, nézzünk körül itt, ha Fejér megyében keresgélünk, kattintsunk ide.

Ha pedig most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala