Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A közel 3 milliárd forintos, zöld beruházás célja új gyártótevékenység indítása a cég komlói telephelyén. A projekt részeként felújítja a cég a 2433 négyzetméteres üzemcsarnokát, és beüzemeli az új eszközöket, illetve telepít egy megújuló energiaforrást hasznosító hőszivattyú-rendszert is. Utóbbi célja a gazdaságos és környezetbarát üzemelés elérése.

A projektnek köszönhetően szolgáltatás- és portfólióbővítés valósul meg a vállalatnál, így a versenyképessége is javul, valamit új, zöldgazdasághoz kapcsolódó munkahelyek jönnek létre a térségben. A beruházás várhatóan ez év végén fejeződik be.

Aktuális álláshirdetések

Ha épp álláskeresésben vagyunk, érdemes megnézni a legfrissebb hirdetéseket.

Szakemberekre országszerte valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, jelenleg is több ezer állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet, a gyártás területén is számos állást hirdettek meg.

A több mint 1800 féle fizikai, segéd és betanított munka között érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint!

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala