A lépés oka alapvetően az, hogy a prémium modellek iránt magas a kereslet - közölte az Audi Hungaria Motor Kft. Több mint 3000 munkatárs dolgozik a járműgyártásban, míg a motor- és járműgyárban összesen közel 11 ezer.

Az Audi ilyen állásokat kínál a Profession.hu-n.

Az új járműgyár az Audi TT harmadik generációjának bevezetésével teljes kapacitással fog üzemelni - mondta Gerd Walker, a győri gyár járműgyártásért felelős ügyvezető igazgatója. Gőzerővel készülnek az új kupé sorozatgyártásának elindítására - tette hozzá.

A harmadik műszak bevezetése elengedhetetlen, mivel így tudják lehetővé tenni, hogy a termékek határidőre érkezzenek meg az ügyfelekhez.

Az Audi TT és TTS sorozatgyártásának teljes folyamata Győrben, az évi 160 ezer jármű kibocsátására alkalmas üzemben valósul meg. Az Audi magyarországi leányvállalata az idén megháromszorozza autógyártását - tavaly 42 ezer 851 autót állított elő társaság - részben azzal, hogy júliusban indul a TT Coupé harmadik generációjának sorozatgyártása. Ez a modell a termelés körülbelül tíz százalékát adja majd.

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Szemlézte: Durbák Ildikó

Címkék: gyártó cég, autóipar, Győr, munkaidő, munkarend