Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Közel 70 milliárdos beruházásba kezd a Robert Bosch Power Tool Kft. A vállalat projektje két fázisban fog megvalósulni, célja, hogy új logisztikai központot hozzon létre, illetve bővítse a kéziszerszám- és akkumulátorgyártást Miskolcon. Az előzetes tervek szerint 2024 végéig át szeretnék adni az új logisztikai központot.

A német hátterű cég 440 leányvállalattal rendelkezik a világ 60 országában, Magyaroroszágon pedig jelenleg mintegy 20 ezer embernek ad munkát.

A miskolci álláshirdetéseket itt találjuk, a Bosch Group jelenlegi hirdetéseit böngésszük át ide kattintva. A meghirdetett mérnöki állásokat itt találjuk, a pályakezdőknek szóló állások ebben a szférában itt találhatók.

Ha még nincs tapasztalatunk egyáltalán a munka világában, de szeretnénk már elhelyezkedni, ezeket az állásokat böngésszük át.

Ha nem ezen a területen szeretnénk elhelyezkedni, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala