Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az aktuális beruházás keretein belül harminc százalékkal bővíti kapacitását, emellett optimalizálja gyártását a Heineken Hungária Zrt. soproni gyárában. Thuróczy Zoltán, a Soproni Sörgyár vezetője elmondta, hogy év végéig a gyár területén épületeket bontanak, új göngyöleg tárolót, szociális blokkot, készáru raktárat alakítanak ki, emellett duplájára bővítik a szűrőüzemet, utat és csatornát építenek. A beruházás a termelésben nem okoz fennakadást.    

A beruházással a mintegy 250 embert foglalkoztató soproni gyárban közel negyven új munkahely jön létre, és éves szinten mintegy 400 ezer hektoliterrel több sört fognak gyártani az üzemben. A kapacitásbővítéssel nem kerül majd több sör a piacra, mert az nagyságrendileg kiváltja majd a közeljövőben Martfűn megszűnő gyártást - tette hozzá.    

Új lehetőségek Sopronban - munkahelyteremtés, Sopron, karrier

José Matthijsse, a Heineken Hungária Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy a marfűi gyártóbázis Sopronba telepítése mellett a hazai piacon megnövekedett Soproni sör iránti kereslet is indokolja a beruházást. Törhetetlennek nevezte a több mint 120 éves kapcsolatot Sopron és a sörgyár között a vezérigazgató, és meglátása szerint a beruházás azt is mutatja, hogy a csoport hosszútávon elkötelezett a város mellett. A soproni gyárban közel száz féle terméket gyártanak, az idéntől az ízesített radlerekbe Magyarországon termelt gyümölcsök kerülnek.

A nyilvános céginformációk szerint a Heineken Hungária Zrt. árbevétele 2016-ban 52 milliárd 368 millió forint volt, mintegy 794 millió forinttal több, mint 2015-ben. 2016-ban azonban 400 millió forint veszteséget ért el. A cég tavaly nyáron jelentette be, hogy leáll a sörgyártás a martfűi gyárban, Sopronban viszont bővítenek. A martfűi üzemet fokozatosan disztribúciós és logisztikai központtá alakítják át.

Nézzük, a héten hova várják a szakembereket a gyártás, termelés területén!

Karbantartó, szervizes: 259 álláslehetőség

Termékfejlesztés, tervezés: 252 álláslehetőség

Projektmenedzsment: 184 álláslehetőség

Gyártás technikus: 178 álláslehetőség

Minőségellenőrzés: 167 álláslehetőség

Termelésirányítás: 153 álláslehetőség

Válogassunk a fenti lehetőségek között, és jelentkezzünk minél több helyre és figyeljük a legfrissebb állásokra is, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést! Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Amennyiben CV nélkül pályáznák, próbáljuk ki a Mobilmunkát

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: élelmiszeripar, munkahelyteremtés, Sopron, álláskeresés, karrier