Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A beruházás célja a termelés bővítése volt, így ehhez szükséges gépeket szereztek be, és megépítettek egy 2000 négyzetméteres üzemcsarnokot is, aminek a tetején napelemes rendszert létesítettek.

A cég 190 munkavállalót foglalkoztat jelenleg. A gyártás után multinacionális üzletláncoknak is beszállítanak a nyíregyházi üzemből, ahol 2021-ben 5500 tonna friss és 4600 tonna fagyasztott terméket állítottak elő. Ezek a számok pedig tovább nőhetnek a mostani fejlesztésnek köszönhetően.

A Nyíregyházán meghirdetett állásokat itt tudjuk megnézni. A meghirdetett mérnöki állásokat itt találjuk, a pályakezdőknek szóló állások ebben a szférában itt találhatók.

Ha még nincs tapasztalatunk egyáltalán a munka világában, de szeretnénk már elhelyezkedni, ezeket az állásokat böngésszük át.

Ha nem ezen a területen szeretnénk elhelyezkedni, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala