Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Zöldmezős beruházásba kezd egy nagy autóipari beszállító cég, a GKN Automotive Hungary Kft. A teljes projekt 52 milliárd forint összköltségű.

Az autóipari alkatrészeket előállító vállalat a készülő üzemében majd a BMW-t, a Mercedes-Benzt, a Suzukit és a Volkswagent fogja kiszolgálni gyártásával.

A projekt során már az idei évben 200 új munkahely jöhet létre, majd a beruházás második fázisának befejezésével összesen 1500 pozíciót teremt a cég. A terv az, hogy 2026 végéig elkészül az üzem a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen.

Álláskeresés

A gyártás, termelés területén érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is keresik a munkaerőt, ide kattintva tudjuk átnézni az álláshirdetéseket.

Ha máshol képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala