Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A járműgyártás kutatás-fejlesztési igénye az elmúlt időszakban dinamikusan növekedett – mutatott rá Lepsényi István, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkára. A jövőben az is várható, hogy pár éven belül ebből az ágazatból származik a kutatás-fejlesztés költésben a legnagyobb részesedés.

Világviszonylatban is növekedni fog a járműgyártás mértéke, továbbá nemcsak az új járművekben, hanem magában a gyártási folyamatban is digitális átalakulás figyelhető meg. A piac gyors változására pedig a magyar beszállítóknak is fel kell készülniük.

Az oktatásra is nagy hangsúlyt fektetnek a hazánkban jelenlévő járműipari cégek, hiszen már több nagyvállalat és egyetem között zajlik együttműködés. Két nagyobb cég is felsőoktatási intézmény mellé települt, erre példa Győr és Kecskemét, illetve a szegedi tudományos parkban is egyre hangsúlyosabb a járműgyártással kapcsolatos terület.

Nemcsak az oktatásban jelenik meg kiemelten a járműipar, hanem nagyon fontos szerepet tölt be ez az ágazat az exportban és a foglalkoztatásban is.

Tovább nő a járműgyártás jelentősége

Érdemes figyelnünk a szektorban kínálkozó lehetőségeket.

A gyártás területén meghirdetett friss állásokat itt tudjuk átböngészni.

A budapesti lehetőségeket itt nézzük át, a Pest megyei lehetőségekért pedig kattintsunk ide.

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkat, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra itt, iPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala