Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A beruházás 6 milliárdos értékű fejlesztést jelent, amire a cég üzleti partnereinek többlet megrendelései miatt van szükség.

A dél-koreai tulajdonú JWH Kft. az elektromos akkumulátor üzletágban tevékenykedik, az akkumulátorok egy kiegészítő elemét gyártja komáromi egységében. A fejlesztéssel új munkahelyeket teremt a cég.

Egy másik vállalat projektje is zajlik a komáromi Ipari Parkban, ami hazánk egyik legnagyobb zöldmezős beruházása: az SK Innovation cégcsoport az elektromos autók akkumulátor ellátását biztosítja. Így Komárom már az elektromos járműgyártás egyik központjának mondható.

Kapcsolódó állások

Komárom-Esztergom megyében jelenleg többszáz állást hirdettek meg, ezeket itt találjuk, a komáromi állásokért kattintsunk ide. Főként az értékesítés, kereskedelem területére keresnek embereket, de az építőipar, ingatlan szektorban is sok állást hirdettek meg, szakmunkásokra és mérnökökre is szükség van, illetve a fizikai, betanított munkára is rengeteg helyen keresnek munkaerőt.

Aktuális álláshirdetések

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala