Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A projekt célja volt a lakosság, a vállalkozások és a befektetők számára a vonzó és fenntartható városi környezet kialakítása.

A beruházás keretében az egykori Textilhulladék és Fonalgyártó ipari területét rehabilitálták, itt megvalósult többek között egy kétszintes üzemépület funkcióváltása, sportcentrummá alakítása is, illetve kültéren street workout parkot is telepítettek.

A fejlesztésnek köszönhetően megnyílt a Duna-part egy eddig elzárt területe a látogatók számára, és létrejött így egy közösségi, kulturális és aktív szabadidős funkciókkal rendelkező rész Mohácson.

A Duna-parti beruházás gazdasági szempontból is fontos a település számára, a projekt a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program támogatásával valósul meg.

Aktuális állások

Érdemes megnézni a kínálkozó álláslehetőségeket a turizmus, vendéglátás területén.

A szállodaipari állásokat itt találjuk, ha az éttermi vendéglátásban szeretnénk elhelyezkedni, kattintsunk ide.

Ha az élelmiszeripar területén szeretnénk elhelyezkedni, nézzünk körül itt. A mezőgazdasághoz kapcsolódó pedig állásokat itt találjuk. A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha nem ezekben a szektorokban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nyelvismeret szerint keresnénk:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

- nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala