Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül. Visszavonom

Éttermi vendéglátás állások, munkák

173 db találat
Szűrés
  • Felszolgáló

    4025 Debrecen, Piac utca 39.
    Vendégek fogadása, szakszerű, pontos, kedves kiszolgálása Rendelések felvétele és szervírozása Ebéd, vacsora, rendezvények zavartalan lefolytatása a standard szerint Munkaterület és a szükséges eszközök előkészítése, rendben- tisztán tartása, asztalok megterítése, díszítése, tölt...
    ma 12:08
  • MOST E 3 POZÍCIÓ KÖZÜL IS VÁLASZTHATSZ : KASSZÁS WOK-ELŐKÉSZÍTŐ LESZEDŐ Mivel is foglalkoznak az adott pozíciók? KASSZÁS: Rendelések pontos felvétele Pénzkezelési szabályzat betartása Ételeink teljeskörű ismerete és bemutatása a vendégeinknek Munkakörödhöz kapcsolódó takarítási f...
    ma 17:05
  • Általános Irodai feladatok: Postafiók kezelése, postai ügyintézés; Irodai fogyóeszközök utántöltése, beszerzése (pl: irodaszerek, konyhai termékek, papíráru), irodai munkakörnyezet rendben tartása; Adminisztratív feladatok ellátása, szerződések, biztosítások strukturált gondozása...
    ma 15:45
  • Szakács

    2500 Esztergom, Őrtorony utca 49.
    Ételek elkészítése önállóan a szállodai vendégek részére. Büféasztalos étkeztetés biztosítása. A la cart ételek elkészítése. Együttműködés a kollégákkal.
    ma 14:45
  • F&B Vezető

    8230 Balatonfüred, Mikes Kelemen utca 21.
    a  szálloda éttermi egységeinek napi szintű üzemeltetése, irányítása, szakmai felügyelete, gazdaságos üzemeltetés biztosítása személyi és dologi feltételek megtervezése, ezekre javaslattétel belső szabályzatok kialakítása, folyamat leírások készítése pozitív légkör megteremtése,...
    ma 11:55
  • Teljes étlap és ételkoncepció kialakítása, a tulajdonosok elképzeléseinek megfelelően A konyhai csapat irányítása, inspirálása és motiválása az étteremben és a sörözőben Konyhai munkaerő toborzása, felügyelete és szükség esetén kezelése a CFO-val közösen A konyhai személyzet beos...
    ma 11:25
  • Étteremvezető

    2500 Esztergom, Őrtorony utca 49.
    A szálloda éttermének gazdaságos működtetése. Készlet- és árugazdálkodás Nyilvántartások vezetése Alapanyagok rendelése Beosztás megírása, szoros kapcsolattartás a szálloda többi részlegével Munkafolyamatok és feladatok szervezése Együttműködés a konyha vezetőjével...
    ma 10:20
  • A teljes étterem szakmai felügyelete, irányítása, gazdaságos üzemeltetésének biztosítása - az étteremvezető közvetlen irányítása alatt.
    ma 10:15
Álláspályázataim Pályázataim
Mentett állások Mentett állások
Állásértesítő Állásértesítőim