Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Vendéglátás, idegenforgalom vezető állások, munkák
27 db találat
Szűrés
-
Étel-ital részlegek kompetens operatív vezetése Rendezvények tervezése, lebonyolítása, étterem üzemeltetése A részleg dolgozóinak kiválasztása, betanítása, folyamatos motiválása Étel-ital termékek fejlesztése, tervezése a nemzetközi és hazai trendeknek megfelelően A munkakörhöz t...tegnap 14:41
-
A félkész ételek előkészítése a cégcsoport chefjének iránymutatása alapján. Szoros együttműködés a budapesti Operációs vezetővel az ügyfélélmény javítása érdekében A NÉBIH előírásainak megfelelő ételbiztonság folyamatos fenntartása Folyamatos megfelelés a konyhai, munkavédelmi é...tegnap 12:10
-
Megfelelő feltételek teremtése egy több 100 főt ellátó üzemben; Szükséges alapanyagok összeállítása, rendelése; Figyelemmel kísérni, hogy az ételek, illetve speciális ételek megfeleljenek az adott kritériumoknak, illetve létszámoknak; Felügyelni és koordinálni a konyhai kisegítők...tegnap 16:41
-
A szálloda vendéglátó egységeinek színvonalas és gazdaságos üzemeltetése Aktív részvétel a rendezvények, vacsorák lebonyolításában Irányítja és szervezi a felszolgálók munkáját Motiválja és tréningezi a felszolgálókat Beosztás készítés Áru rendelés és készlet gazdálkodás Szoros e...tegnap 11:16
-
árubeszerzés, raktárkészlet nyilvántartás alapanyag költségek tervezése, készletek kezelése, optimális készletgazdálkodás HACCP előírások betartása és betartatása a dolgozók munkaidő-beosztásának elkészítése a kávézó csapatának koordinálása, motiválása, irányítása barista képzése...tegnap 10:21
-
Szállodai sztenderdek betartása és betartatása Éttermi szolgáltatások megszervezése Éttermi dolgozók, hosstesek napi munkájának ellenőrzése Rendezvények és konferenciák zökkenőmentes lebonyolítása Új kollégák képzésében való részvétel Napi operáció problémamentes lebonyolítása...tegnap 09:41
-
Éttermeink profitábilis és hatékony üzemeltetése Munkatársak aktív támogatása az éttermi folyamatokban Vállalati célok elérése a 10-15 fős csapat sikeres vezetésével Az éttermi személyzet operatív munkájának ellenőrzése, visszajelzés adása és a dolgozók fejlesztése Feladatok prio...nov. 28.
-
Vendégek udvarias kiszolgálása Mozis élmény biztosítása Jegykezelés, pénztárgép kezelése Büfés, báros, éttermi kiszolgálás Termek takarítása, rendben tartása Munkaidő: Péntek és vasárnap közötti műszakok vállalásával, legalább 2 napban (elvárás) Hétköznap legalább 1 nap vállalása...nov. 28.
-
HR: Megfelelő munkakörnyezet biztosítása Munkatársak problémáinak kezelése Munkaadói jogok gyakorlása Javaslat HR erőforrás fejlesztésre Megfelelő munkakörnyezet kialakítása munkatársak részére Pénzügy: Elszámolások ellenőrzése Gazdaságosság monitorozása, javaslattétel ezzel kapc...nov. 28.
-
Managing Day-to-Day Operations Leading Food and Beverage Team in Day to Day Activities, Holding Teams to High Work Standards, and Modeling Those Standards Managing and Conducting Human Resources Activities Managing Profitability Providing Exceptional Customer Servicenov. 28.
-
vendégek kiszolgálása – az udvariasság, kedvesség, segítőkészség és mosoly elengedhetetlen italok és ételek elkészítése vendéglátás szintű angol nyelvtudás pontos, precíz munkavégzés megbízhatóság, önállóság nyitottság a tanulás, fejlődés, továbbképzések felé Aktív munkavállalás...nov. 28.
-
A Housekeeping részleg (szobaasszonyok, szobalányok és mosodai dolgozók) irányítása, napi feladatainak megszervezése és ellenőrzése. A magas minőségű munkavégzés feltételeinek, a szállodai szobák és a közös területek (lobby, étterem, konferenciatermek, mosdók) tisztaságának bizto...nov. 28.
-
A wellness üzemeltetésének és költségvetésének támogatása Kezeli az ellátmányokat és az eszközök készletét a költségvetés keretein belül. Fenntartja a wellness és a kapcsolódó területek és eszközök tisztaságát. Pozitív példát mutat a vendégkapcsolatok terén. Kezeli a vendégproblé...nov. 27.
-
Étkeztetési terület működésének megszervezése, ellenőrzése Konyhai és pultos dolgozók irányítása, munkabeosztás készítése Bekészítések egyeztetése és koordinálása Tematikus menüválaszték, forgó étlap összeállítása Eszközök és alapanyagok beszerzése, megrendelések kezelése Megrend...nov. 27.
-
Az üzleti tevékenységek és folyamatok harmonizálása és irányítása a stratégiai-, üzleti és tulajdonosi célok érdekében Vendégekkel való kapcsolattartás Képes együttműködni a cégcsoport társosztályaival Adatszolgáltatások, jelentések, beszámolók készítése a tulajdonosok részére Sz...nov. 27.
-
A szálloda vendéglátó egységeit (cukrászda, étterem) fogod teljeskörűen vezetni Az étteremben és cukrászdában dolgozó felszolgálók munkáját irányítod és ellenőrzöd, biztosítva a felszolgálás magas minőségét Elkészíted a munkatársak beosztását, valamint bővülés és pótlás esetén...nov. 27.
-
A szállás magas színvonalú és gazdaságos vezetése A szálloda értékesítési tevékenységének felügyelete A rendezvények szervezése és a vendégekkel való kapcsolattartás, vendégigények teljesítése, reklamációk vendégközpontú kezelése A szállás üzemeltetésének folyamatos ellenőrzése m...nov. 26.
-
csoportos ajánlatok készítése, kiküldése és follow up szerződéskötés és kapcsolódó adminisztráció, számlázás, kimutatások készítése aktív részvétel a lebonyolításában: egyeztetés, személyes kapcsolattartás maximális megrendelő és vendég elégedettség elérése vendégkommunikáció szó...nov. 24.
-
Szállodánk sztenderdjeinek megfelelően fogadod a vendégeinket Segítesz abban, hogy vendégeink a lehető legjobban érezzék magukat Teljes körű információval látod el vendégeinket Kezeled a recepcióra beérkező e-maileket és hívásokat Vendégeink részére kiállítod a számlákat Sztender...nov. 24.
-
az üzletben dolgozó kollégák munkájának irányítása, összefogása, ellenőrzése az üzlet stabil működésének biztosítása igényes kiszolgálás és a vendégközpontúság folyamatos biztosítása vendégekkel történő kommunikáció, esetlegesen felmerülő panaszok kezelése szükség esetén a kiszol...nov. 24.