Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Átadták a legújabb gépjárműtechnológiai fejlesztőközpontot, a Bosch Budapest Innovációs Kampuszt.

Ez a 90 ezer négyzetméteres komplexum a jövő autóipari fejlesztéseinek helyszíne, hiszen az új kampusz 1800 munkahelynek, 14 ezer négyzetméternyi kutató- és tesztlabornak ad helyet, továbbá egyedülálló felszereltségű műszeres tesztpálya, és óriás mérőkamrákkal felszerelt csúcstechnológiás tesztcsarnok is található itt.

„A Bosch Budapest Innovációs Kampusz a nemzetközi Bosch csoport egyik legjelentősebb autóipari fejlesztési központja Európában. (…) a Kampusz meghatározó szerepet játszik elektromobilitási és automatizált vezetési megoldásaink fejlesztésében. Az új kampusz létrejöttét a Bosch csoport dinamikus hazai növekedése és újgenerációs fejlesztési projektjei indokolták.”– mondta el Dr. Szászi István, a Bosch csoport vezetője Magyarországon és az Adria régióban.

Az építési munkálatok 2018-ban kezdődtek, mára pedig már átadták a világszínvonalú budapesti létesítményt, ami a Bosch beruházásai közül létszámát tekintve az egyik legnagyobb európai fejlesztési központ. Ma közel 3000 szakember – programozók, villamosmérnökök, gépészmérnökök, fizikusok – dolgozik itt, a Gyömrői úton.

Álláskeresés

A Bosch Group jelenlegi hirdetéseit böngésszük át ide kattintva. A meghirdetett mérnöki állásokat itt találjuk, a pályakezdőknek szóló állások ebben a szférában itt találhatók.

Ha még nincs tapasztalatunk egyáltalán a munka világában, de szeretnénk már elhelyezkedni, ezeket az állásokat böngésszük át.

Ha nem ezen a területen szeretnénk elhelyezkedni, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala