Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A szaktanácsadói programot 5 évesre tervezik, ami alatt 74 ezer gazdálkodónak nyújthat segítséget a projekt.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke, Győrffy Balázs elmondta, hogy mintegy 14 milliárd forint áll rendelkezésre projektek finanszírozására. A Vidékfejlesztési Program biztosította támogatás keretében a szaktanácsadást a gazdálkodók egyénileg és csoportosan is igénybe vehetik. Egyéni szaktanácsadásnál évente 240-250 ezer forint, csoportos tanácsadás esetén pedig mintegy 45-50 ezer forint igényelhető.

A támogatásra a tanácsadó szervezeteknek szükséges pályázniuk. A gazdálkodóknak pedig az egyéni szaktanácsadás költségének csupán 10 százalékát kell kifizetniük, ami évente körülbelül 25 ezer forintot jelent. A csoportos szaktanácsadás pedig teljesen ingyenes.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara jelenlegi nyilvántartása szerint jelenleg csaknem ezren végeznek szaktanácsadást az ágazatban. Közülük 498-an feleltek meg a támogatott szaktanácsadási követelményeknek, így részt vehetnek a programban.

Szaktanácsadásra pályázhatnak a gazdálkodók

Érdemes megnéznünk a mezőgazdaság ágazatában fellelhető friss állásokat, illetve keressünk személyre szabott beállításaink alapján is. Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Kérjünk hírleveletés Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le a számunkra legmegfelelőbb állásról!

 

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala