Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A ZF Chassis Modules Hungary Kft. Kecskeméten a Déli Iparterületen kezdte meg beruházást.

A nagyszabású zöldmezős beruházással alapvetően első és hátsó tengelyeket gyártó, 18.300 négyzetméteres üzem létesül a városban. A projektet indító cég a termelésével a Mercedes-gyárat szolgálja majd ki. Az új üzemben környezetkímélő technológiákat fognak alkalmazni.

A ZF már 1950 óta jelen van Magyarországon, és most új beruházásokba kezd, hiszen egri üzeme mellé Debrecenben és Kecskeméten is épít újabb gyárakat. A cég alkalmazotti száma most 450 fővel bővülhet, ebből a kecskeméti üzem fog 250 főt foglalkoztatni. A toborzás során a gyártás, a logisztika, a minőségbiztosítás területeire és különböző adminisztratív pozíciókba keresnek szakképzett munkaerőt.

Álláshirdetések

Ha Kecskeméten keresnénk állást, ide kattintsunk a legfrissebb hirdetésekért, a Bács-Kiskun megyei állásokat pedig itt böngészhetjük át.

Ha lakhelyünk szerint másként rangsorolnánk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint!

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala