Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A vállalat idén ünnepli az ötödik évfordulóját, az elmúlt öt év hatalmas ütemű növekedést jelentett. A belső és külső kibervédelemmel foglalkozó vállalat 2017-es alapítása óta 20 országban több mint 700 ügyféllel foglalkozik.

A kibertérben zajló támadások valós fenyegetések, és az elmúlt években jelentősen megnőtt a számuk, mivel a digitalizáció fokozottan sérülékennyé tette a vállalatokat ilyen szempontból. A cég monitorozza és óvja az ügyfelek digitális ökoszisztémáját, budapesti műveleti központjában is folyik a munka.

„Magyarországot a több mint hat lehetséges helyszín közül választottuk ki, hogy az európai ágazat központja legyen. Ez egyértelműen a helyi szakértelem és üzleti környezet elismerése. A kiberbiztonság és a képzett emberi erőforrás hiánya egyre sürgetőbb témává válnak mind a hazai, mind az európai piacon, ami a menedzselt felhőalapú szolgáltatások irányába tereli a piaci szereplőket.”– mondta el Rácz György, a BlueVoyant Európáért felelős elnöke.

Álláskeresés

Az IT programozás, fejlesztés területén kínálkozó állásokat érdemet átnéznünk ide kattintva.

Ha más szektorban képzeljük el magunkat, érdemes átböngésznünk az álláshirdetéseket. A gyártás, termelés területén mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha nem ebben a szektorban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Az aktuális álláshirdetésekből egyértelműen kirajzolódik, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala