Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az Electric Motors of Europe Kft. 1998 óta működik Nagykanizsán. Tulajdonosa az olaszországi Orange1 Holding, amely egyenáramú és aszinkron motorok gyártásában piacvezetőnek számít Európában. Olaszországban, Magyarországon és Romániában működő gyárai évente több millió villanymotort állítanak elő, termékeik a világ hetven országában találnak vevőre, Európán kívül az Egyesült Államokba és Kínába is szállítanak – számolt be Soós Gábor, a társaság projektmenedzsere.

Szakembereket várnak Nagykanizsán - álláskeresés, szakma, munka


A cégcsoport a három országban több mint ezer dolgozót foglalkoztat, a legnagyobb egysége a nagykanizsai EME Kft., ahol jelenleg csaknem 350 alkalmazott dolgozik. A mintegy 16 ezer négyzetméternyi üzemcsarnokban évente 400 ezer villanymotort és körülbelül 750 ezer, a villanymotorokhoz való álló alkatrészt gyártanak, jelentős részben pontos munkát igénylő kézi gyártással.

A vállalat jelentős fejlődésen esett át az elmúlt években, és a fejlesztések tovább folytatódnak. A létszám a hét évvel ezelőtti 150-ről emelkedett közel 350-re, de terveik szerint rövid idő alatt 400-450 főre növelik az alkalmazottak számát. A villanymotorok tekercselésére, kézi gyártására folyamatos a munkaerő-felvétel. A cég részt vesz a duális képzésben is, a Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamarával szerződve középiskolai diákokat is fogadnak, oktatnak - fejtette ki Soós Gábor.

Ha Nagykanizsán keresünk állást, ide kattintsunk az aktuális lehetőségekért.

A Zala megyei munkák között itt válogathatunk.

Ha a gyártás területén helyezkednénk el, több mint 1300 nyitott pozíciót találhatunk.

Itt a jól fizető állások, itt pedig a részmunkaidős lehetőségek várnak minket.

Ha más szempontok szerint keresnénk, használjuk személyre szabott beállításainkat.

Válogassunk a fenti lehetőségek között, és jelentkezzünk minél több helyre! Figyeljünk a legfrissebb állásokra, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le a számunkra legmegfelelőbb munkáról. Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, vagy használjuk a Mobilmunkát, ahol önéletrajz nélkül is pályázhatunk.

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: álláskeresés, munka, karrier, szakma, Nagykanizsa