Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Mamutec Hungary Kft. a beruházásának köszönhetően 364 kW-os napelemes erőművet használ ezentúl a termeléséhez. A fejlesztés eredményeként 1138 darab napelem évente 400.000 kwh elektromos áramot termel, ezt pedig a kötélgyártó gépek hasznosítják az üzemben. A cégnél több termelési részleg is működik a fonodától a rakományrögzítő hevederek gyártásán át egészen a kötélsodró üzemig.

A napelemek teljesítménye természetesen változó, hiszen minden attól függ, milyen szögben éri őket a napfény.

Korábbi nézet szerint a legtöbb energiát a földrajzi dél felé fordítva termelik, hiszen a napfény ereje délben a legnagyobb, ám magyar kutatók másként látják ezt. Kutatásaik szerint Magyarországon a napelemtáblákat nem délre, hanem a dőlésszögüktől függően kelet felé kell tájolni, ami függőleges táblák esetén akár 5%-os energiatöbbletet is eredményezhet.

Álláskeresés

A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nyelvismeret szerint keresnénk:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

- nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha még csak most gondoltunk először arra, hogy rátaláljunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala