Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A tengelyek és fogaskerekek gyártásával foglalkozó Shuanghuan Driveline Group kezd a településen nagyvolumenű beruházásba. 24 000 négyzetméteres egységet épít fel a vállalat, ahol 450 dolgozóra lesz szükség.

A termelési kapacitást biztosító üzem kialakítása összesen 39 milliárd forintos beruházást jelent, és várhatóan 2025-ben kezdi meg működését az üzem a Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen.

A Jászfényszarun meghirdetett állásokat itt tudjuk átnézni, a megyében pedig jelenleg közel 300 nyitott pozícióra várják a jelentkezőket, ezeket itt találjuk.

A gyártás, termelés területén mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt. Szakemberekre pedig valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több ezer állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. A sokféle fizikai, segéd és betanított munka között is érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint! Maradjunk mindig naprakészek, kérjünk a friss állásokról hírlevelet is!

Ha még csak most állunk neki az új munkahely keresésének vagy szívesen váltanánk, frissítsük vagy egészítsük ki önéletrajzunkat, majd töltsük fel ide, hogy személyre szabottanválogathassunk az álláslehetőségek között!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala