Új munkahelyek az élelmiszeriparban

2017. szeptember 11. Forrás: mti.hu, Profession.hu

Hasznos: - + Nyomtat

Kétszázmillió forintos beruházással bővíti üzemét a Hegedűs-Hús Bt., így a vállalat 40 új munkahelyet teremt a jelenlegi 60 mellé Tiszafüreden.

Önnek ajánlott állások

Tiszafüreden a kétszázmillió forintot meghaladó beruházásnak köszönhetően 500 négyzetméterrel bővíti húsüzemét a Hegedűs-Hús Bt. A vállalat 96 millió forint állami támogatást kapott a fejlesztésekhez, amit egy év alatt terveznek megvalósítani.

A fejlesztési projekt részeként bővítik a 700 négyzetméteres húsüzemet, új berendezéseket vásárolnak, illetve a cég működtetéséhez szükséges villamosenergia részbeni megtermeléséhez napelemrendszert alakítanak ki.

Mindezeknek köszönhetően a beruházással 40 új munkahelyet teremt a vállalat Tiszafüreden, így a jelenlegi 60 alkalmazottal együtt 100 embert foglalkoztat majd a Hegedűs-Hús Bt. az élelmiszeripar területén.

A vállalat termékeinek 10 százalékát saját üzleteiben értékesíti, a legnagyobb részét a hazai piacon adja el, és ma már Németországba és Szlovákiába is szállít.

Érdemes körülnéznünk az álláshirdetések között:

- az élelmiszeripari munkalehetőségeket itt böngészhetjük át,

- a Jász-Nagykun-Szolnok megyei állásokat itt találjuk,

- a gyártás területén meghirdetett állásokért kattintsunk ide.

Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket az álláskeresés során, akkor töltsük fel önéletrajzunkat, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést!

 

Készítette: Profession.hu

                      A Profession.hu Facebook oldala

                      A Profession.hu Instagram oldala

    A Profession.hu Google+ oldala

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu