Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A 2007-ben alapított cég 2010 óta több nemzetközi kiskereskedelmi áruházlánc beszállítójaként is működik. Több mint 100 kertész család működik együtt velük évek óta. A Prémium Kert Kft. az Alföldön megtermelhető zöldségek és gyümölcsök – paradicsom-, paprika-, uborka-, burgonya-, salátafélék, sárgarépa, valamint szamóca, sárgadinnye, őszibarack, nektarin – értékesítésével foglalkozik. A vállalkozás évente 8.000 tonna terméket értékesít, aminek kétharmada zöldség. A kapacitásbővítő beruházásuk célja, hogy 10.000 tonnára bővülhessen az eladott termékek száma.

A fejlesztések európai uniós támogatással, több mint 178 millió forintból jönnek létre.

A Prémium Kert Kft. bővíti és korszerűsíti csomagolástechnológiáját, többek között tálcaadagoló és -rendező egységeket, illetve automata fóliázógépet vásárolnak, fejlesztik az árumozgatást. Továbbá beépített súlyellenőrző mérleggel rendelkező szállítószalagot, gyalogkíséretű targoncát állítanak üzembe.

A fenntartható működés is fontos szempont a cégnél, így ennek érdekében a műanyag göngyölegeket tisztító rekeszmosó, a dobozok, raklapok, csomagolóanyagok hatékony szállítását, újrahasznosítását lehetővé tevő bálázó is működik majd náluk. Mindezek mellett a selejtként érkező vagy sérült friss árut komposztalapanyagként hasznosítják majd, az Algyői úti telephelyüknél az energiaigényt pedig részben a mostanában telepített napelemes rendszer fogja fedezni.

Aktuális állások

mezőgazdasághoz kapcsolódó állásokat itt találjuk, ha az élelmiszeripar területén szeretnénk elhelyezkedni, nézzünk körül itt. A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha nem ezekben a szektorokban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala