Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A cég nagyherkálypusztai telepén férőhelykapacitás-bővítésre és a takarmánytechnológia fejlesztésére került sor, így új istállót adhattak át.

Az új istálló hasonló feltételeket teremt, mint a szabadtéri tartás, itt tehát biztosítottak a legoptimálisabb körülmények a szarvasmarháknak. „Az itt élő állatok jól érzik magukat, egészségesek, jókedvűek, és olyan tejet adnak, ami megfelel a biztonságos élelmiszerekre vonatkozó követelményeknek” – mondta el Czita János, a cég növénytermesztési igazgatója.

A mostani fejlesztés egy része a vállalat beruházásainak, ennek kapcsán Csorba Zsolt, a Solum Zrt. vezérigazgatója elmondta: „A szarvasmarha­állományunk 18 százalékkal, a laktációs termelésünk 12 százalékkal emelkedett a tavalyihoz képest. A most megvalósult beruházás mellett már épül egy fejő- és elletőistálló, aminek átadása 2025 elején várható.”

A Solum Zrt. 200 családnak biztosít megélhetést.

Álláskeresés

Komárom-Esztergom megyében jelenleg többszáz állást hirdettek meg, ezeket itt találjuk, illetve a gyártás, termelés területén is számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.  Az értékesítés, kereskedelem területére is keresnek embereket, illetve az építőipar, ingatlan szektorban is több állást hirdettek meg, szakmunkásokra és mérnökökre is szükség van, továbbá a fizikai, betanított munkára is rengeteg helyen keresnek munkaerőt.

Ha nem ebben a szektorban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Az aktuális álláshirdetésekből egyértelműen kirajzolódik, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala