Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A MÁV-START a múlt évhez hasonlóan idén is jelentős utasforgalomra számít a nyári balatoni idényben, ezért – a balatoni utasforgalom zökkenőmentes lebonyolítása érdekében, a Nebuló-Meló Iskolaszövetkezettel együttműködve – idén is várja nyári munkára a diákokat.

A társaság állomási segítőket, állomási általános információsokat, idegen nyelvet beszélő nemzetközi információsokat, ügyfélszolgálati információsokat, utastájékoztató vagy adminisztrációs segítőket, a nagy balatoni zenei fesztiválok idején segítő információs munkatársakat keres. De lehet kerékpárrakodónak is jelentkezni: feladatuk, hogy a bicikliket segítsék minél gyorsabban beemelni, illetve levenni a vasúti kocsikról.

Diákmunkásokat vár a MÁV

A vasúttársaság a teljes munkaidős minimális órabért meghaladó mértékű fizetést ad: az órabérek 750 forinttól 1100 forintig terjednek, a munkakörtől függően.

A diákok szinte az összes balatoni és velencei-tavi állomáson, Budapesten, illetve Békéscsabán, Celldömölkön, Debrecenben, Győrben, Kaposváron, Miskolcon, Nagykanizsán, Nyíregyházán, Pécsett, Szegeden, Székesfehérváron és Szolnokon is vállalhatnak feladatokat.

A diákokat – a felkészítést követően – napi 8-12 órában foglalkoztatják, határozott fellépést, konfliktuskezelést, jó kommunikációs készséget és megfelelő megjelenést várnak el tőlük, bizonyos munkakörök esetén pedig feltétel a betöltött 18. életév, illetve az angol és/vagy német nyelv társalgási szintű ismerete is – közölte a MÁV.

Íme, a MÁV Zrt. által kínált teljes állású munkák.

Az összes diákmunkát itt találjuk.

Budapesten 37 lehetőség közül válogathatunk.

Vidéken az alábbi diákmunkákra keresnek jelentkezőt.

Ha pedig részmunkaidős állásokra vágyunk, itt nézzünk körül!

De ne álljunk meg itt, keressünk álláslehetőségeket személyre szabott beállításaink alapján is.
Kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést a legfrissebb álláslehetőségről, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

 

Készítette: Khojaste

 A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala