Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A környezetbarát és olcsó energiát biztosító, kaposvári hőtermelő üzem jövő tavaszra készül el.

Az új létesítménynek köszönhetően jelentősen olcsóbban lehet majd előállítani a hőt és a melegvizet a városban, ami azt jelenti, hogy Kaposvár lakosságának a fűtéshez szükséges távhőt biztosítják, a szükséges mennyiség 57%-át.

A biohőtermelő üzem 4 hektáros területen helyezkedik majd el, itt már zajlanak a technológiai csőszerelések, és a berendezések elhelyezése is. 2023 márciusában készül el az 1700 négyzetméteresre tervezett üzem, amely Polytechnik GMBH által biztosított technológiának ad helyet: 2 darab, 7.5 MW kazántüzelő-berendezést helyeznek el.

A megvalósításánál környezettudatossági szempontot is fontos, ezért fa tartószerkezetekre kerültek a szigetelt szendvicspanelek, a pillérvázas épületet pedig monolit vasbeton határoló falakkal látták el.

Álláskeresés

Ha Kaposváron keresnénk állást, a beruházás elkészültéig is tudunk válogatni a meghirdetett pozíciók között: kattintsunk ide, és nézzük át, találunk-e nekünk való hirdetést. Ha ezen a környéken szeretnénk elhelyezkedni, böngésszük át a Somogy megyei aktuális állásokat is.

A gyártás, termelés területén mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt. Az agrárium területén is találkozhatunk számos friss álláshirdetéssel – ezeket itt találjuk. Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több ezer állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. A sokféle fizikai, segéd és betanított munka között is érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint! Maradjunk mindig naprakészek, kérjünk a friss állásokról hírlevelet is!

Ha még csak most állunk neki az új munkahely keresésének vagy szívesen váltanánk, frissítsük vagy egészítsük ki önéletrajzunkat, majd töltsük fel ide, hogy személyre szabottan válogathassunk az álláslehetőségek között!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala