Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Terület- és településfejlesztési operatív programban 2021-ig több mint 2,5 milliárd forintot fordítanak Szabolcs-Szatmár-Bereg megye foglalkoztatási helyzetének javítására. Ennek jegyében huszonnyolc, a megye foglalkoztatási helyzete szempontjából meghatározó önkormányzat, intézmény és szervezet írt alá együttműködési megállapodást.

Javul a foglalkoztatás Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében - álláskeresés, munka, szakma

Cseresnyés Péter, a Nemzetgazdasági Minisztérium munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára elmondta, negyedik éve folyamatosan négymillió felett van a foglalkoztatottak száma Magyarországon. Közlése szerint elsősorban az elsődleges munkaerőpiacon következett be jelentős növekedés, csak a versenyszférában közel 500 ezerrel többen dolgoznak, mint 2010-ben.

Több térségben, nagyobb városban, illetve iparágban munkaerőhiány alakult ki, erre kínál megoldást többek közöt a szabolcsi foglalkoztatási paktum is, amelynek révén azokat az embereket, akik eddig nem dolgoztak, vagy nehezen találtak állást, bevonják a munkába, hogy az elsődleges munkaerőpiacon találjanak munkát maguknak – foglalta össze az államtitkár.

A 2021 májusáig tartó projekt több mint ezer ember foglalkoztatását támogathatja, képzést közel ötszázan kaphatnak, emellett egyéb szolgáltatás igénybevételére közel 1500-an jelentkezhetnek.

Lássuk, mely munkakörökben várjak a szakemberek jelentkezését Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében:

Értékesítés, kereskedelem: 92 álláslehetőség

Szakmunka: 69 álláslehetőség

Gyártás, termelés: 40 álláslehetőség

Fizikai, segéd, betanított munka: 33 álláslehetőség

Mérnök: 25 álláslehetőség

Építőipar, ingatlan: 19 álláslehetőség

Nézzünk szét a fenti lehetőségek között, és adjuk be a pályázatunkat minél több helyre. De ne álljunk meg itt, keressünk a legfrissebb állások között is, vagy használjuk személyre szabott beállításainkat. Növeljük esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkat ide, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést. Ha pedig önéletrajz nélkül pályáznánk, a Mobilmunka lesz segítségünkre.

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: álláskeresés, munka, karrier, szakma, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye