Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara piaci felmérése szerint évente közel 200 ezer hektoliter pezsgő készül hazánkban, aminek aztán jelentős részét itthon fogyasztjuk el. Szilveszterkor is szeretünk magyar pezsgővel koccintani, így volt ez 2023. utolsó napján is.

A pezsgőkészítésnek jelentős hagyománya van Magyarországon, az elmúlt 20 évben pedig jelentősen, 87 százalékkal nőtt a világ pezsgőtermelése is. Bár egész évben elérhető a habzó ital, a magyarok többsége főként az évvégi ünnepekre vásárol belőle. Ilyenkor jelentősen megugrik a kereslet a pezsgő iránt.

Az évente itthon készített mennyiség 75-80 százaléka a magyar piacon kel el, exportra pedig közel 35 ezer hektoliter pezsgőt szállítanak a hazai termelők. Kivitel szempontjából a legfontosabb célországaink Kanada, Észtország, Románia, Svédország és Lettország.

Aktuális álláshirdetések

Ha az élelmiszeripar területén szeretnénk elhelyezkedni, nézzünk körül itt. A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha nem ezekben a szektorban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala