Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az Alkalmazásfejlesztési Központban nagyon fontos munkát fognak végezni, itt ugyanis olyan szoftveres megoldásokat fejlesztenek majd, ami a halálos közlekedési balesetek megelőzését szolgálja. Az itt folyó munka a radarrendszerekre fókuszál majd.

A vállalat 2018-ban már átadott egy Mesterséges Intelligencia Fejlesztési Központot, tevékenységét pedig új központjával bővíti a kutatási és fejlesztési területen. A cég célja, hogy hozzájáruljon a biztonságos és fenntartható mobilitás erősítéséhez.

„A Continental budapesti Mesterséges Intelligencia Fejlesztési Központja igazi sikertörténet a cég életében, az új központ létrejötte ezen az úton jelenti a következő lépést az asszisztált és automatizált vezetés területei felé. Az autonóm mobiliátás az az új üzleti területünk, amely leginkább át fogja alakítani a közlekedés jövőjét" – mondta dr. Keszte Róbert, a Continental Magyarország országigazgatója.

A vállalatnál a szakemberek a kiemelkedően biztonságos és megfizethető vezetéstámogató és automatizált járművezető megoldásokon fognak dolgozni. A cég tervei szerint a jelenlegi 200 fős csapatukhoz a következő években további 100 szoftvermérnököt szeretne felvenni a 2 budapesti központjába.

Aktuális álláshirdetések

Az informatika területére folyamatosan keresnek képzett munkaerőt, ha ebben a szektorban képzeljük el a jövőnket, nézzük át a következő munkakörökhöz kapcsolódó hirdetéseket:

- informatikai munkatárs,

- informatikai fejlesztő,

- IT rendszerüzemeltető,

- IT support munkatárs.

Amennyiben mérnökként keresünk állást, nézzünk körül itt.

A gyártás, termelés területén mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha még csak most állunk neki az új munkahely keresésének vagy szívesen váltanánk, frissítsük vagy egészítsük ki önéletrajzunkat, majd töltsük fel ide, hogy személyre szabottan válogathassunk az álláslehetőségek között!

Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több ezer állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. Emellett a fizikai, segéd és betanított munka kategóriájában meghirdetett állások között is érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint! Maradjunk mindig naprakészek, kérjünk a friss állásokról hírlevelet is!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala