Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Szeptemberben a kiskereskedelmi forgalom volumene 5,1 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához képest, a nyers és a naptárhatástól megtisztított adatok szerint egyaránt - jelentette második becslése alapján nemrég a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). Nézzük, melyik terület milyen eredményeket produkált, és tekintsük át azt is, milyen kereskedelmi munkakörökben van igény új munkatársakra!

- A legnagyobb növekedést az internetes kereskedelem érte el.

- A számítástechnikai és egyéb iparcikkek forgalma 11,4 százalékkal nőtt tavaly szeptemberhez képest, az internetes és csomagküldő szolgálatok forgalma ismét 38,3 százalékos, március óta a legnagyobb növekedést mutatta.

Informatikai értékesítő állások itt!

Online értékesítésben dolgoznánk? 12 álláslehetőség közül választhatunk!

- Az országos kiskereskedelmi üzlethálózat, valamint a csomagküldő és internetes kiskereskedelemi forgalom folyó áron 833 milliárd forint volt szeptemberben.

- Az élelmiszer- és élelmiszer jellegű vegyes kiskereskedelmi üzletekben 4,0 százalékkal nőtt a forgalom az előző havi 2,8 százalékot követően.

Üzlet-, és boltvezetői állások közül most 56 ígéretes állást böngészhetünk át!

  Állások a kereskedelem terén  

- A nem élelmiszer-kiskereskedelmi üzletekben mért 5,2 százalékos növekedés az előző tizenkét hónap erős emelkedése után a legszerényebb.

Értékesítési munkatárs pozícióban most 327 álláslehetőség!

Értékesítési, Kereskedelmi vezetői munkák pedig itt találhatók!

- Az üzemanyag-kiskereskedelemben 7,7 százalékkal emelkedett a forgalom az augusztusi 7,5 százalékkal szemben.

- Tavaly október óta először csökkent a forgalom volumene a bútor- és műszakicikk üzletekben, 1,4 százalékkal.

A kismértékben növekvő, illetve csökkenő forgalom sokszor magával hozza: üzletfejlesztőket toboroz az adott cég. Itt 68 ilyen állást találunk!

Gyorsan nézzük meg a lehetőségeket, szűrjünk rá a számunkra fontos szempontokra, és küldjük el a jelentkezésünket minden ígéretesnek tűnő hirdetésre. Ha pedig gondjaink vannak az önéletrajzunk megírásával, ne halogassuk tovább a befejezését! A sikeres álláskeresésben a tökéletes önéletrajz is a segítségünkre siet, amelyet most ITT könnyedén összeállíthatunk a Profession.hu díjnyertes alkalmazásával.

De ne álljunk meg itt, keressünk álláslehetőségeket személyre szabott beállításaink alapján is.

 

 Készítette: Posta Renáta

Címkék: álláskeresés, munka, fizetés, szakma, kereskedelem