Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Egyre könnyebben találnak új munkát a magyar álláskeresők, és minden korcsoportban emelkedett a munkavállalói bizalom az elmúlt évben a BNP Paribas Cardif biztosító és a Medián legfrissebb, reprezentatív munkaerőpiaci felmérése szerint.

A kutatásból kiderül, hogy a munkaerőpiaci stabilitási index az utolsó negyedévben 64 pontra emelkedett a 100 fokú skálán, ami az előző év azonos időszakához képest és 2016 előző negyedévéhez képest egyaránt 3 ponttal magasabb. Az index azt méri, mennyire bíznak a munkavállalók abban, hogy jelenlegi munkahelyük hosszú távon is munkalehetőséget biztosít majd számukra, milyen lépéseket tennének meg annak érdekében, hogy megtartsák munkahelyüket, ha az veszélybe kerülne illetve, hogy megérzésük szerint milyen könnyen találnának új munkalehetőséget. Minél magasabb a mutató értéke, a munkavállalók annál stabilabbnak érzik saját pozíciójukat.

Az újbóli elhelyezkedés esélyének megítélése egyértelműen pozitív irányba változott az elmúlt két évben: míg 2014, illetve 2015 novemberében átlagosan 30, illetve 36 pontos értéket, addig idén már 43-at vett fel a skála.

Jól látszik mindebből, hogy megnőtt az új munkahelyek keresése iránti igény is, és szerencsés esetben az álláslehetőségek számának növekedési is leköveti mindezt.  Jó hír, hogy ha pénzügyi területen keresünk új kihívásokat, akkor most különösen érdemes átböngészni ezt a listát.

Pénzügyes állások a Profession.hu-n!

Ezekre a munkakörökre keresnek most megbízható pénzügyi szakembereket:

Könyvelés: 338 álláslehetőség

Elemző, Tanácsadó: 189 álláslehetőség

Pénzügyi asszisztens, Munkatárs: 178 álláslehetőség

Kontrolling: 110 álláslehetőség

Üzleti elemző: 67 álláslehetőség

Számlázó, Pénztáros: 61 álláslehetőség

Projektmenedzsment: 55 álláslehetőség

Pénzügyi, Számviteli vezető: 49 álláslehetőség

Adótanácsadó, Szakértő: 43 álláslehetőség

Könyvvizsgáló, Belsőellenőr: 40 álláslehetőség

Követelés kezelés, Behajtás: 31 álláslehetőség

Cash management: 16 álláslehetőség

Corporate treasurer: 1 álláslehetőség

Érdemes végiggondolni, hogy mi az, amire már ma eséllyel jelentkezhetünk. Ne várjunk vele, pályázatunkat küldjük el minél előbb. És emellett töltsük fel önéletrajzunkat ide, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést a legfrissebb álláslehetőségről. A sikeres álláskeresésben a kiváló önéletrajz is a segítségünkre siet, amelyet most ITT könnyedén összeállíthatunk a Profession.hu díjnyertes alkalmazásával.


Készítette: Posta Renáta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: álláskeresés, munka, fizetés, karrier, szakma, pénzügy