Pénzügyi, Számviteli vezető állás, munka

79 db találat
 • Szenior pénzügyi munkatárs

  Rugalmas munkavégzési hely
  Napi operatív pénzügyi folyamatok megszervezése, ellenőrzése (pl.: szállítói, vevői számlák, pénztár), Vállalati kifizetések összeállítása Követeléskezeléssel kapcsolatos feladatok ellátása, cash flow menedzsment Banki finanszírozás operatív menedz.
 • Számlázási csoportvezető

  Vecsés
  5 fő számlázási csoport munkájának irányítása Kiemelt, nemzetközi szerződéssel rendelkező ügyfelekkel kapcsolattartás, egyedi számlázási igények felmérése, kapcsolódó procedúrák bevezetése Kiemelt ügyfelek reklamációjának kezelése, kapcsolódó számlázási ko.
 • Gazdasági igazgató

  Pest megye
  A hozzá tartozó területek (pénzügy, kontrolling, könyvelés) szakmai irányítása A pénzügyi stratégia (rövid és hosszú távú), valamint pénzügyi irányelvek és eljárások felügyelete A cégvezetés támogatása tervezési és előrejelzési folyamatokban, tervek összeá.
 • Gazdasági irodavezető

  4181 Nádudvar
  Pénzügyi és számviteli feladatok ellátása, hó végi zárások, analitikai könyvelés és feladás a főkönyves felé, javaslatok költséggyűjtési, feladási eljárások racionalizálására. A kft. pénzügyi tervének elkészítése. Heti és havi jelentés, gazdasági elemzések.
 • Gazdasági és pénzügyi igazgató

  Budapest
  Felelősségi körébe tartozik a Társaság gazdasági folyamatainak koordinálása, a pénzügyi analitika elkészítésé; a Társaság fejlődési stratégiájának kidolgozása, megvalósítása és továbbfejlesztése, a gazdasági és pénzügyi mutatók monitorozása A Társaság gazdasági és.
 • Csoportvezető - Mérlegképes könyvelő Karriertipp!

  1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 1.
  Főleg külföldi tulajdonosi hátterű és vezetésű vállalkozások számára számviteli és adózási szolgáltatást nyújtó vállalkozásunk egyik, 3-5 fős könyvelési csoportjának közvetlen irányítása, az időszakos feladattervek összeállítása és a végrehajtás irányítása és ellenőrzése. A fel.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  350 000 Forint
 • Főkönyvelő

  Budapest
  Számviteli törvény, adó törvények, és a vállalkozás tevékenységéhez kapcsolódó egyéb gazdasági törvények, rendeletek folyamatos követése és a felettes vezetővel történő megvitatása, átbeszélése Az aktuális törvényeknek, belső szabályzatoknak megfelelő teljes.
 • Audit manager

  1103 Budapest, Kőér utca 2/A.
  A teljes könnyvizsgálati folyamat menedzselése A csapat szakmai irányítása, munkájuk ellenőrzése Kiváló ügyfélkapcsolat kialakítása, ügyfelek elvárásainak, problémáinak hatékony kezelése
 • Gazdasági vezető

  Budapest
  A vállalat pénzügyi, kontrolling, számviteli és HR admin területeinek irányítása, felügyelete A gazdasági területen dolgozók (5 fő) vezetése; szakmai támogatása, fejlesztése Az üzleti tervezés koordinálása, támogatása és az éves pénzügyi tervezés irányítás.
 • Pénzügyi igazgató

  1072 Budapest, Rákóczi út 42.
  Kapcsolattartás az alapkezelő és az alapok könyvelőjével és könyvvizsgálójával, havi, negyedéves, éves zárások felügyelete, Részvétel a társaság és az alapok szabályzatainak elkészítésében, aktualizálásában, illetve változások kezdeményezése és javaslattétel, .
 • Számviteli vezető

  Budapest, V.kerület
  gazdasági társaságok teljeskörű könyvelése HAS és IFRS elvek szerint, havi zárások elkészítése informatikai rendszer fejlesztésében való aktív részvétel könyvvizsgálat koordinálása cégátvilágításokban részvétel 5-10 fős számviteli csapat ve.