Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Egy hatvanötödik zenélő kávésbögre vagy cserepes mikulásvirág helyett az alábbi praktikus ajándékok egyikével mutassuk meg álláskereső ismerőseinknek, hogy gondolunk rájuk, és támogatjuk őket ebben az időszakban!

Névjegykártya

Munkát keresünk? Legyen nálunk névjegykártya! Ilyenkor minden közösségi összejövetel potenciális kapcsolatépítési lehetőséget rejt magában, sőt, akár a metrón is beszédbe elegyedhetünk valakivel néhány percre, akinek köszönhetően bejuthatunk egy állásinterjúra. Előfordulhat, hogy egy jó pillanatban átnyújtott névjegykártyán áll a kapcsolatépítés sikere. Rendeljünk ismerősünknek karácsonyra egy csomag szép, elegáns, vagy akár kirívóan kreatív névjegykártyát!

Állásinterjú kollekció

Egy tökéletes világban minden alkalommal a legrátermettebb jelentkező kapná meg az állást. Sajnos azonban a világ korántsem tökéletes, így viszont egy állásinterjún a kinézetünknek abszolút annak kell lennie. Az első benyomást nem csupán a szépen összerakott önéletrajzunk határozza meg, hanem az is, hogy hogyan öltöztünk fel. Ahogy a mondás is tartja, „Ahhoz a munkához öltözz, amit szeretnél, ne ahhoz, amit épp végzel.”

Egy ízléses kiegészítővel, nyakkendővel, táskával vagy blúzzal nem tévedhetünk nagyot, de ha biztosra szeretnénk menni, ajándékozzuk meg ismerősünket egy ajándékkártyával, amit beválthat kedvenc üzletében.

Bérlet

A város egyik végéből a másikba ingázni akár heteken keresztül nem csak a lábunknak, de a pénztárcáknak is igencsak megterhelő. Nagy segítség lehet egy ajándék bérlet, vagy akár üzemanyag kártya.

Lefogyasztható ajándékkártya egy kávézóba

Manapság egyáltalán nem szokatlan, hogy az állásinterjúra nem irodába, hanem egy kávézóba hívnak meg minket. Ilyen esetekben nagyon praktikus lehet, ha van egy fogyasztási keretünk kedvenc helyünkön (amit javasolhatunk potenciális találkozóhelyként is). Arról nem is beszélve, hogy két interjú között is remekül tud esni egy frissítő kávé!

Napló

Azok a célok, amiket leírunk és vizualizálunk sokkal nagyobb eséllyel valósulnak meg, mint, amikről csak ábrándozunk. Segítsük álláskereső ismerősünket céljai elérésében és lepjük meg egy manapság amúgy is nagyon divatos, tematikus naplóval.

Pályamódosítás

Coaching

Annak, aki kifejezetten nehezen igazodik el a munkakeresés útvesztőjében, tökéletes ajándék lehet egy kis iránymutatás! Lepjük meg egy coach tanácsadásával, hátha megadja a kezdő lökést a helyes úton.

Professzionális önéletrajz

Egy nemzetközi állásközvetítő cég, a Ladders kutatása szerint egy nagyvállalat HR csapata átlagosan 6 másodpercet tölt az önéletrajzok első körös átnézésével. Egyszóval, rápillant, és ha nem fogja meg valami, azonnal teszi is félre. Egy professzionálisan összerakott, igényes CV tehát kincset ér. Vegyük le ezt a terhet álláskereső ismerősünk válláról, és lepjük meg egy profi önéletrajzzal. Akár itt a Profession oldalán is összeállíthatunk neki egyet!

Kikapcsolódás

Ki ne szeretne megfeledkezni legalább egy kis időre az önéletrajzok tengeréről, az állásinterjú kérdések gyakorlásáról és a mérhetetlen mennyiségű kiküldendő emailről? Az egyik legjobb ajándék egy ilyen stresszes időszakban a kikapcsolódás! Egy-két óra masszázs, egy ajándékkosár tele gyertyával, arcmaszkokkal és fürdősóval, vagy egy kick-box havibérlet. Kinek, mit jelent a kikapcsolódás, ugyebár...

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala