Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter múlt pénteki bejelentése alapján a kormány 15 százalékos minimálbér-emelést és 4 százalékpontos munkaadói járulékcsökkentést javasol jövőre, továbbá 25 százalékkal nőhet a garantált bérminimum is.
Amellett, hogy kifejezetten magas a minimálbér-emelés lakossági támogatottsága, a Századvég októberben, a hazai vállalatok körében készített kutatásából az is kiderült: a vállalati szféra is üdvözölné a minimálbér emelését. A megkérdezett cégek több mint kétharmada, 69 százaléka értene egyet egy ilyen lépéssel. A kutatás rámutatott arra is, hogy bár minden cégtípus esetén a többség támogató, mégis leginkább a szolgáltató és a kereskedelmi cégek, valamint a legkisebb és a legnagyobb vállalatok körében népszerű a minimálbér emelésének koncepciója.

Jól kereső állások

A pénz fontos, munkánk díjazása, érthető, ha mi sem vesszük félvállról mindezt. Éppen ezért visszatérő körképünk az egyik legizgalmasabb és ugyanakkor legszemérmesebb témára irányul: ki mennyit keres? Nem könnyen árulják el az adott összeget az érintettek, ám van, akinek ez nem tabutéma. Listáinkat az aktuális álláshirdetésekben elérhető maximális NETTÓ bérek alapján sorrendbe állítottuk. Tekintsük át együtt! A pozíciónevekre kattintva a jelenleg aktuális állásokat tekinthetjük meg.

EZEKÉRT A MUNKÁKÉRT ENNYI FIZETÉST KÍNÁLNAK A HÉTEN: 

Csőhálózat szerelő - havi nettó 4-5 ezer euró (1 239 800 - 1 549 750 forint)

Kamionsofőr - havi nettó 2 400 euró (743 880 forint)

Faipari - asztalos - havi nettó 1 800 euró (557 910 forint)

Live in-, Live out-care assistant / Idősgondozó - havi nettó 1 500 euró (462 925 forint)

Nemzetközi gépkocsivezető - havi nettó 450 ezer forint

Customer Service Colleague - havi nettó 1 400 euró (433 930 forint)

­MNB hivatalos euro devizaárfolyam 2016. november 15-én: 309,95 Ft.

Ám ez csupán 6 kiemelt álláslehetőség. Amennyiben kíváncsiak vagyunk, milyen állások és fizetések várnak ránk publikus fizetéssel együtt, itt nézzünk még szét: jelenleg több mint 200 jól fizető állást hirdetnek itt!

És ha egy fizetést BRUTTÓBAN adnak meg, honnan tudhatjuk, mennyit jelent az pontosan nettóban? Ennek a kalkulátornak a segítségével pillanatok alatt megtudhatja, hogy mekkora összegű levonások, és munkáltatói terhek kapcsolódnak a bruttó béréhez, illetve azok milyen jogcímen kerülnek levonásra.

 

Készítette: Posta Renáta

Címkék: álláskeresés, munka, fizetés, karrier, jól kereső