Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Lázár János a múlt heti sajtótájékoztatóján beszámolt a bürokráciacsökkentés eredményeiről, és azt is elmondta, egyetért azzal, hogy az állami szektorból munkavállalókat kell átvezetni a piaci szférába.

"Minél több a bürokrata, annál több a bürokrácia, hiszen a bürokraták megteremtik maguknak azokat a jogszabályokat, amelyek alapján újabb hivatalok, sóhivatalok, hatóságok jönnek létre a népesség vegzálására" - fogalmazott, kijelentve: a közszférában foglalkoztatottak számát a tiltakozások ellenére is lejjebb fogja vinni a kormány.

Közszférából profitszférába

Ha már ma szeretnénk körbenézni az aktuális állásajánlatok között, megtehetjük! Íme, néhány munkaterület, ahol nagy igény van megbízható szakmai tudással rendelkező szakemberekre:

Bank, biztosítás

Pénzügyi terület

Adminisztratív munkakörök

Egészségügy és gyógyszeripar

HR és munkaügy

Jog, jogi tanácsadás

Ám ez csupán néhány kiemelt álláslehetőség. Amennyiben kíváncsiak vagyunk, milyen állások várnak még ránk, itt nézzünk még szét: ezen a héten több mint 8.000 új munkatársat keresnek ezen az oldalon. A jövő héten lehet, hogy még többet. Ne maradjunk le róla! Pályázzunk minél több helyre, töltsük fel önéletrajzunkat ide, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést a legfrissebb álláslehetőségről. De ne álljunk meg itt, keressünk álláslehetőségeket személyre szabott beállításaink alapján is.

 

 

 Készítette: Posta Renáta

Címkék: álláskeresés, munka, fizetés, karrier