Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Amellett, hogy az adatbázis állománya folyamatosan, dinamikusan változik és növekszik, a felhasználói visszajelzések alapján igyekszünk magát a felületet könnyen kezelhetővé tenni, és minél több hasznos funkcióval ellátni. 

A közelmúlt egyik ilyen új funkciója a munkahelyre való keresés. 

A kulcsszavas kereső mezőbe karakterkorlátozás nélkül, bármilyen kulcsszó beírható: cégnév, munkavállaló neve, email cím, erősségek, helységnév és gyakorlatilag bármilyen keresett kulcsszó.

A keresés munkahely alapján szűrő segítségével (amely szintén egy kulcsszavas keresés) pedig úgy kereshetünk rá konkrét cégeknél tapasztalatot szerzett munkavállalókra, hogy megadható, pontosan mikor dolgozott a jelölt az adott cégnél.

Miért jó, hogy a szabad kulcsszavas mező mellett bevezetésre került egy kifejezetten cég kereső? 

Elsősorban azért, mert lehetőség van az idő intervallum megadására, illetve sokkal pontosabb találatok eredményez egyszerűbben. 

A keresés során egy prediktív listából választható ki a cég, amelyet részegyezéssel keres a munkavállalók profiljában és feltöltött dokumentumaiban, kizárólag munkahely mezőben - így a találatok mindig relevánsak lesznek. 

Háromféle idősáv választható ki: 

- Jelenleg az adott cégnél dolgozó munkavállalók keresése

- Az elmúlt 5 évben az adott cégnél dolgozott / dolgozó munkavállalók keresése

- Valaha az adott cégnél tapasztalatot szerzett munkavállalók keresése

 

Keresés munkahely alapján

 

A találati listáról megnyitható a jelöltek profilja, amelyen pontosan látható lesz, mely években, milyen feladatkörben és milyen feladatokat láttak el a keresésnek megfelelő jelöltek az adott cégnél.