Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Korábbi cikkünkben kitértünk a Medián és a BNP Paribas Cardif biztosító legfrissebb, reprezentatív felmérésére a pénzügyi területek kapcsán. Ez a munkaerőpiaci stabilitási indexre irányuló kutatás további hasznos információkra is rávilágított. Cikkünkben összefoglaljuk a legfontosabbakat!

- Ami a karrier jövőképet illeti, a válaszadók 15 százaléka érzi úgy, hogy legfeljebb 3 évig maradna meg a munkahelye, az ő körükben csaknem minden harmadik munkavállaló a cég esetleges megszűnésével magyarázta félelmeit.

- Majdnem minden ötödik munkavállaló a saját pozícióját érzi fenyegetve 3 éven belül, közülük 32 százalék a leépítéstől tart, míg 29 százalékuk azt gondolja, hogy át fogják alakítani a céget és megszüntetik azt a részleget, amelyen dolgozik.

- A szektorok szerint nem figyelhető meg érdemi különbség, jelenleg a közigazgatási dolgozók a legbizakodóbbak 67 ponttal, közvetlenül őket követik az iparban és a kereskedelemben dolgozók 66, illetve 65 ponttal. A lista végén hagyományosan a mezőgazdaságban dolgozók állnak 51 ponttal.

- A falvakban és a városokban élők körében egyaránt 64-64 pontra nőtt a stabilitási index a tavalyi 58 és 62 után, ugyanakkor továbbra is a budapestiek a legbizakodóbbak 67 ponttal. Továbbra is a Közép-Magyarországon és Nyugat-Magyarországon élők a legoptimistábbak 66-66 ponttal.

Mindez előrevetíti azt a tendenciát is, hogy nemcsak az álláskeresés válik aktívabbá, hanem egyúttal jól képzett HR-es szakemberekre is nagyobb igény mutatkozik.

 HR-es állások a Profession.hu-n! 

Körbenéztünk, és összegyűjtöttük azt is, hogy jelenleg milyen munkakörökbe keresnek HR-es munkatársakat. Nézzük!

Toborzás, Kiválasztás: 93 álláslehetőség

Bérszámfejtés, TB ügyintézés: 72 álláslehetőség

HR adminisztráció: 71 álláslehetőség

HR generalista, Specialista: 56 álláslehetőség

HR manager, HR vezető: 35 álláslehetőség

Munkaerő közvetítés, Kölcsönzés, Fejvadászat: 27 álláslehetőség

Szervezetfejlesztés: 25 álláslehetőség

Képzés, Fejlesztés: 20 álláslehetőség

Gyorsan nézzük meg a lehetőségeket, szűrjünk rá a számunkra fontos szempontokra, és küldjük el a jelentkezésünket minden ígéretesnek tűnő hirdetésre. Ha pedig gondjaink vannak az önéletrajzunk megírásával, ne halogassuk tovább a befejezését! A sikeres álláskeresésben a tökéletes önéletrajz is a segítségünkre siet, amelyet most ITT könnyedén összeállíthatunk a Profession.hu díjnyertes alkalmazásával.

De ne álljunk meg itt, keressünk álláslehetőségeket személyre szabott beállításaink alapján is.

 

 

Készítette: Posta Renáta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: álláskeresés, munka, fizetés, karrier, szakma, HR