Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Ahogy már korábbi cikkünkben megosztottuk olvasóinkkal, négy színről elnevezett alapcsoportokba sorolhatjuk magunkat viselkedésünk alapján. Az ún. Szabálytisztelő kék csoportba tartoznak többek között az ideális gépkezelők is. Mi jellemzi őket ilyen téren? Az ő esetükben szinte magától értetődő, hogy lelkiismeretesek, precízek, megbízhatóak, és rendet tartanak maguk körül.

Dr. Jelinek Katalintól, a Pharmacoach egyik vezetőjétől azt is megtudtuk, hogyan viszonyulnak a csapatmunkához az ideális jelöltek: maguk körül magas színvonalat követelnek meg, lelkiismeretesek és tántoríthatatlanok. A csapatban ők a részletekre is figyelő problémamegoldók. Ha egyszer valamit elvállalnak, az úgy is lesz.

Érdemes ezeket a jellemzőket tudatosítani magunkban, ha éppen gépkezelői állásinterjúra indulunk. És ha még csak keresgélünk a jobbnál jobb lehetőségek után, olvassunk tovább!

Gépkezelői feladatokra ezen a héten több mint kétszáz munkatársat keresnek itt. Ezen belül körbenéztünk, és kiemelünk néhányat. Nézzük!

-          Keverőmester

-          Forgácsoló operátor

-          Termékfejlesztő, gépbeállító

-          Gépkezelő Alsózsolcán

-          Gépkezelő Komáromban

Ezen kívül keresnek még:

-          csiszolót,

-          kazángépészt,

-          gépbeállítót,

-          fröccsöntőt,

-          csomagolót, és így tovább.

      Gépkezelők, szakemberek: most közel 600 munkatársat keresnek!      

Az egyéb szakmunkákat is érdemes megnézni, itt közel 400 megpályázható álláshirdetést találtunk. Többek között ilyen munkakörökbe jelentkezhetünk:   

-          Mechanikus technikus

-          Szakács

-          Transzformátor tekercsgombolyító

-          Hibakereső technikus Budapesten

-          Árufeltöltő munkatárs

Ha még több egyéb szakmunka iránt érdeklődünk, ebből a listából válogassunk az iskolai végzettségünk alapján:

-          Általános iskola (64)

-          Szakiskola / szakmunkás képző (225)

-          Középiskola (44)

Gyorsan nézzük meg a lehetőségeket, szűrjünk rá a számunkra fontos szempontokra, és küldjük el a jelentkezésünket minden ígéretesnek tűnő hirdetésre. Ha pedig gondjaink vannak az önéletrajzunk megírásával, ne halogassuk tovább a befejezését! A sikeres álláskeresésben a tökéletes önéletrajz is a segítségünkre siet, amelyet most ITT könnyedén összeállíthatunk a Profession.hu díjnyertes alkalmazásával.

Éljünk a lehetőséggel, turbózzuk fel álláskeresési eszköztárunkat, így többszörösen megnőnek esélyeink egy jobb állásra!

 

 

Készítette: Posta Renáta

Címkék: álláskeresés, fizetés, karrier, szakmunka, gépkezelő