Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Sennebogen német családi vállalkozást 1952-ben alapították mezőgazdasági gépek fejlesztésére és gyártására. Az elmúlt több mint hat évtized alatt a vállalat komplett darutechnikai és anyagmozgató termékcsaládjaival vált ismertté, teljes modellsorozatokat fejleszt és gyárt a következő termékek területén: köteles kotrógépek, lánctalpas daruk, teleszkópos daruk, kikötői daruk, anyagmozgató gépek és többfunkciós rakodógépek, de speciális egyedi gépeket is tervez. A gyártás három bajorországi egységben, valamint Magyarországon zajlik.

Fejlesztés Veszprém megyében  - munka, munkahely, gyártás

Az 1993-ban létrejött, balatonfüredi székhelyű TLC a hegesztett nehézacél szerkezeti elem gyártás egyik vezető vállalatává nőtte ki magát, a magyarországi üzemben többek között rakodókarok (kb. 15 tonnáig), közúti és vasúti járműalvázak, négyrészes teleszkópos karok (8 méterig), a járműkeretek (18 tonnáig), illetve fix és kitolható vezetőfülkék készülnek, több mint 280 fő foglalkoztatása mellett.

A Litéren felépülő új gyártócsarnokot is magába foglaló beruházás 80 új munkahelyet teremt, összköltsége meghaladja a 10 milliárd forintot. Az új üzemben magas műszaki színvonalú termékek gyártásához szükséges korszerű infrastruktúra a legmodernebb gyártási technológiákkal párosul majd. A beruházás keretein belül új daruk, robottechnika, modern megmunkáló gépek telepítésére, továbbá – egy napelem park létesítése révén – alternatív energiaforrások bevonására is sor kerül.

Fejlesztés Veszprém megyében

Amennyiben Veszprém megyében keresünk állást, itt érdemes szétnéznünk.

A legtöbb lehetőséget Budapesten kínálják, ezért ha kellően mobilisek vagyunk, akár ezek között is megtalálhatjuk a számításunkat.

A gyártás és termelés területén is folyamatosan várják a szakemberek jelentkezését.

Ha kiemelt bérezésre vágyunk, ezek a nekünk való munkák, de akár külföldön is szerencsét próbálhatunk.

Középfokú végzettséggel ide, főiskolai diplomával pedig ide pályázhatunk.

Válogassunk a fentiek között, és figyeljük a legfrissebb állásokra is, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem! Ha tovább növelnénk esélyeinket, frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak.

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék:  munka, munkahely, szakma, gyártás, Veszprém megye