Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Közel 55 ezer négyzetméteres csarnokot fog építeni a belga–magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Weerts Logistics Park (WLP) HUR One Kft. Ebesen.

A logisztikai csarnok vasbeton vázas épület lesz nagy belmagassággal, és 4 önálló bérleményből fog állni, ezeket raktározásra és iroda helyiségekre is használhatják majd. A nagy területű csarnok összesen 224 fő egyidejű foglalkoztatására nyújt majd lehetőséget. A projekt előnye, hogy a raktárcsarnok légi, vasúti és közúti teherszállításra alkalmas bázisként szolgálhat majd, mivel a debreceni repülőtérhez közel lesz.

A beruházás a térség gazdasági életét is fellendítheti: „Egy gazdasági létesítmény létrejötte mindig nagy jelentőséggel bír, nemcsak a beruházó, de az adott település életében is. (…) Az önkormányzat és az Ebesen élő emberek életminősége szempontjából is fontos ez a beruházás, hiszen a helyi adóbevételek, ezáltal a település működését és fejlesztését szolgáló források növekedését is eredményezi” – mondta el Szabóné Karsai Mária, Ebes polgármestere..

Álláskeresés

A jelenleg meghirdetett debreceni állásokat itt találjuk. Ha lakhelyünk szerint máshol keresnénk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha még csak most gondoltunk először arra, hogy rátaláljunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala