Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A tanműhelyben duális képzés során tanulhatnak a fiatalok, akik energiaipari szaktudást is szereznek. A képzés része a tanműhelyi órák mellett a terepi gyakorlat és a mentori rendszer is, amivel valóban gyakorlati tudást szerezhetnek a tanulók. Nagy szükség van ugyanis a villamos szakmában képzett szakemberekre.

Az E.ON Hungária Csoport mára már a cég teljes szolgáltatási területét lefedő tanműhely-hálózatot működtet. Most már Szombathelyen is tanulhatnak az érdeklődők villanyszerelő, illetve villamos hálózatszerelő szakmát.

„Egy vállalat egyik legmeghatározóbb értéke a munkatársak szakmai hozzáértése, magasszintű képzettsége és naprakészsége, éppen ezért a legjobb befektetés a tudásba invesztálni. A hozzánk érkező fiatalok számára biztosítjuk a feltételeket, hogy naprakész gyakorlati tudással léphessenek át a munka világába, ahol piacképes ajánlattal várjuk őket” – mondta el Haraszti Judit, az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. vezérigazgatója.

A vállalat álláshirdetéseit itt tudjuk átnézni.

Vas megyében több mint 250 állást hirdettek meg, ezeket itt tudjuk átnézni, a megyében Szombathelyen van a legtöbb nyitott pozíció, ezeket is érdemes átböngészni.

Ha lakhelyünk szerint másként rangsorolnánk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nyelvismeret szerint keresnénk:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

- nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala